toscaans huis met panorama-uitzicht

14 Juli 2021 - Daniel van Dijck

€ 499.00

Karakteristiek vakantiehuis voor maximaal 6 personen in Toscane op slechts 40 km. van Florence. Het bevindt zich in de ongerepte natuur op een heuvel met prachtige vergezichten over de Toscaanse Apennijnen. Een ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van cultuur en natuur.

Huurprijs is incl. voor 4 personen, de 5e en 6e gast kost tien euro per nacht.

De ruimte
Indeling:
De woon-/eetkamer (18 m²) met houtkachel heeft een hoge raampartij en een glasdeur naar het terras. In de woonkamer is een trapje naar de lager gelegen keuken en een trapje naar de hoger gelegen slaapkamer.
De keuken (9 m²) is ingericht met een 4-pits gasfornuis met elektrische oven, een grote koelkast met vriesvak, een vaatwasmachine, een wasmachine en een waterketel. In de keuken is een ontbijthoekje.
Slaapkamer (20 m²) met twee éénpersoonsbedden en houtkachel. Er is een glasdeur naar een ommuurd terrasje op het zuiden. In deze slaapkamer is een zitje en een werkhoek.
Slaapkamer met een tweepersoonsbed en in de nok een entresol met een tweepersoonsmatras.
Badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten bevindt zich ook een douche met een uitzicht.

Rondom het huis zijn diverse terrassen met gezellige zitjes en een tuin. Overal is er een prachtig vrij uitzicht over het indrukwekkende landschap. Het grootste terras bevindt zich bij het huis. Tevens is er een overdekte zitplaats / veranda, zodat ook in de hoogzomer in de beschutting genoten kan worden van de omgeving en de lange zomeravonden.

Op 50 m. afstand ligt op hetzelfde terrein een ander privéhuis.

Toegang voor gasten
Het huis staat in een natuuromgeving / olijfboomgaard dat de laatste paar honderd meter te bereiken is via een verharde zand-/grindweg.

De auto kan op een niveau lager geparkeerd worden.

Andere dingen waar je op moet letten
Het vrijstaande vakantiehuis is gebouwd en gerestaureerd in Toscaanse stijl en is persoonlijk en gezellig ingericht. Het is idyllisch gelegen op de top van een heuvel (450 m.), die een prachtig uitzicht biedt op de vallei van de Mugello in de bosrijke Toscaanse Apennijnen bij Borgo San Lorenzo, 40 km. ten noorden van Florence.

prijzen starten vanaf laagseizoen 499 euro, midseizoen 599 en hoogseizoen 699 per week tot 4 gasten, de 5e en 6e gast kosten 10 euro per nacht extra.

Bijkomende kosten zijn 50 euro eindschoonmaakbeurt als 15 euro p.p. linnengoed en handdoeken (verplicht bij boeking).

voor meer info neem contact op
voor boekingen via https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/24169
voor meer beeldmateriaal zie: https://www.instagram.com/la_casa_toscana

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Toscane

Aantal personen
Maximaal: 6